Suprugu Casio sat za rođendan?

Prva godina braka puna je uzbuđenja i malo stresa. Ima toliko lijepih trenutaka kojima se treba veseliti. Naša prva godišnjica braka, naš prvi Božić, naš prvi put da ugostimo obitelj i prijatelje kao gospodin i gospođa, ali svaki trenutak nosi i malo tjeskobe. Svaka prekretnica mora biti magična. Za mene je bilo važno da prvi rođendan mog supruga nakon našeg vjenčanja bude za pamćenje, pa je i poklon bio bitan. Nisam ni sanjala da će ga Casio sat toliko razveseliti.

Iako smo slavili njegov rođendan dok smo hodali, njegov prvi bračni rođendan morao je biti poseban. Željela sam da se osjeća voljeno. Pa sam se zapitala ono što se mnoge žene pitaju. Što mogu učiniti za rođendan svog supruga? Znala sam da je nedavno gledao određeni Casio sat, ali mislila sam da je to prejednostavan poklon.

Ako imam odgovor na pitanje “Što mogu učiniti za rođendan svog muža”, sve će ispasti super! Kako bih pronašla odgovor, obratila sam se stručnjaku. Mom suprugu!

Suprugu Casio sat za rođendan?

Tijekom tečajeva pripreme za brak naučili smo da način na koji volimo ljude ne odgovara uvijek načinu na koji ljudi žele biti voljeni. Ovo je velika spoznaja! Mogu učiniti sve što mogu kako bih svom mužu pokazala da ga volim, ali on možda neće osjetiti ljubav. Način na koji se osjeća voljenim može biti potpuno drugačiji! Tako da i taj Casio sat koji je gledao nije nužno morao biti idealan za taj rođendan.

Pokušavam iskoristiti ovo znanje kako god mogu. Pa kad je došlo vrijeme da počnem planirati proslavu rođendana mog supruga, bilo je prirodno pitati ga što želi. Zašto biste trebali pitati slavljenika što želi? Prije svega zato da ne bude razočarenja. Planirati nešto za nekoga može biti stresno. Pitati ih što žele uklanja nagađanje iz planiranja. A tu sam odmah mogla dobiti i odgovor hoće li taj Casio ili ne? I dileme će biti riješene, svi sretni i zadovoljni. Ispalo je da je njemu taj Casio sat bio pun pogodak, pa je tako bio i moj pun pogodak.