UVJETI PRODAJE

Prema Zakonu o zaštiti potrošača maloljetne osobe ili potpuno poslovno nesposobne osobe ne mogu obavljati kupnju na daljinu, to mogu učiniti samo njihovi zakonski zastupnici.

U slučaju da Vam neki od naručenih artikala koje ste primili poštom ne odgovara ili Vam se ne jednostavno ne sviđa, imate ga pravo u roku od 15 dana  od dana primitka pošiljke te bez navođenja razloga vratiti na našu adresu.


Izuzetak čine otpakirani audio ili videozapisi, računalni programi, stvari za osobnu higijenu i za njegu tijela te roba koja je bila u upotrebi ili direktnom kontaktu sa kožom.

Ako naručena roba nije isporučiva, Orto Rea d.o.o. će ponuditi kupcu drugu najsličniju robu i nakon što kupac potvrdi e-mailom da mu ponuda odgovara najranije slijedeći dan isporučiti će robu kupcu prema odbranom načinu dostave. Ukoliko kupcu ponuda ne odgovara izvršit ćemo povrat sredstava.

Robu ne isporučujemo na temelju potvrde o uplati, već tek nakon što uplata bude vidljiva na našem žiro računu. Kod uplata u hrvatskim poslovnim bankama to je najčešće sljedeći radni dan, a u velikom broju slučajeva dva radna dana od dana uplate, a kod plaćanja u poslovnicama Hrvatskih pošta, minimalno dva radna dana nakon uplate.

Ukoliko želite bržu dostavu odaberite plaćanje pouzečem. Ukoliko kupac odbije robu pouzečem bez opravdanog razloga, taj kupac gubi pravo na kupnju na ovom webshopu.

Ukoliko, zbog greške ili previda, cijena objavljena u Web Shopu nije ispravna ili je u međuvremenu promjenjena, zadržavamo pravo na izmjenu.Orto Rea d.o.o. zadržava pravo da Vas informira o promjeni ili ispravnosti cijene te da Vam pruži priliku da potvrdite ili otkažete svoju narudžbu.

Powered by Orto Rea d.o.o © 2012 | Orto Rea d.o.o